Activiteiten Algemeen

GOC staat bekend om de gezellige, informele sfeer en de uitdagende, vernieuwende activiteiten.

Ongeveer zes keer per jaar organiseren wij een activiteit. Dit doe je altijd samen met leden. Twee keer per jaar hebben we een activiteit waarbij de partners ook welkom zijn. Bij elke activiteit proberen we vernieuwend te zijn en iets te bedenken wat we nog niet eerder gedaan hebben. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als entertainment, sport, innovatie en ga zo maar door.

Altijd terugkerende elementen tijdens onze activiteiten zijn plezier, gezelligheid, eten en drinken!

Zie hier een foto van onze gave activiteit naar het PSV stadion met rondleiding, waar we tijdens Glow van een heerlijk menu hebben mogen genieten met als finishing touch een indrukwekkende lichtshow.

Ook zie je hier foto’s van een kookworkshop, wat is het leuk om samen iets te maken en nog leuker om het heerlijk op te mogen eten onder genot van een lekker glas wijn.
Weekend Rotterdam

Een maal per 3 jaar gaan we ook een heel weekend samen weg, met partners. Zo zijn we al eens in de waterstad Rotterdam geweest. Niks was te gek dit weekend van heerlijk borrelen in de hotelbar, uitgebreid diner in het centrum, slapen op hoogte, uitwaaien op een waterboot en voor sommige het nachtleven verkennen van Rotterdam. De activiteiten verschillen van actief, ontspannen, informatief maar altijd gezellig. Hieronder een kleine indruk van het weekend in Rotterdam.
Weekend Breda

Ook zijn we Breda geweest met het gehele GOC en partners. Ook dit weekend was heerlijk genieten. We hebben een hele bijzondere Prison escape room gedaan met zijn allen in de voormalige vrouwengevangenis van Breda. Daarna een borrel gedronken in de hotel bar en vervolgens op weg naar een Walking diner in het centrum van Breda. Na 3 gangen zijn ook dit jaar de die hards nog het nachtleven van Breda gaan verkennen, wat was het een feest. De dag erna genoten van een top ontbijt, een mooie stadswandeling in Breda en afgesloten met koffie en taart op de Markt. Hieronder een kleine impressie.

Middag-avond activiteit 13 april 2023

Tijdens deze middag-avond activiteit hebben we in de middag genoten van een muziekles!                                                                (dit was ook wel nodig voor de meeste).

De Jongens van ”Beat it!” muziekeducatie hebben ons in een middag vullend programma leren omgaan met verschillende instrumenten, van Agogo-bel tot olievat! eenmaal thuis in de muziek wereld mochten we een eigen stukje instuderen.

En als klap op de vuurpijl! een optreden geven in de kiosk en bij de hoofdingang van de Noordkade. Hierna lekker hapje wezen eten bij Pilz & Grillz.